Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново, за пореден път се лекинко засягам на поредната тема на Ауто Билд БГ. Сравнителен тест между Алфа Ромео (Жулиетта), БМВ (1 серия) и Ауди (А3). Незная дали повечето са запознати с първия тест между Алфа и БМВ на същото списание, при който Жулитата безпроблемно взима 1 място пред 1 серия на БМВто (Може да погледнето по-ранния ми коментар за именно този тест) А внезапно при следващото съревнование Алфата не само, че е след БМВто, а ми е дори след Аудито, което при безумни основания са сложили даже начело.
    Разбира се моята критика няма да промени нищо за напред сред обществото отностно мнението към най-новия модел на Алфа Ромео,но все пак бих желал да споделя мнението си и да чуя (видя) вашите мнения.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
      Отново, за пореден път се лекинко засягам на поредната тема на Ауто Билд БГ. Сравнителен тест между Алфа Ромео (Жулиетта), БМВ (1 серия) и Ауди (А3). Незная дали повечето са запознати с първия тест между Алфа и БМВ на същото списание, при който Жулитата безпроблемно взима 1 място пред 1 серия на БМВто (Може да погледнето по-ранния ми коментар за именно този тест) А внезапно при следващото съревнование Алфата не само, че е след БМВто, а ми е дори след Аудито, което при безумни основания са сложили даже начело.
      Разбира се моята критика няма да промени нищо за напред сред обществото отностно мнението към най-новия модел на Алфа Ромео,но все пак бих желал да споделя мнението си и да чуя (видя) вашите мнения.
      И аз преди малко го четох и "леко" се подразних, ама нищо ново под слънцето - в списание AudiBild, печели Audi, както винаги. Със съответните безумни "преимущества" като мощност и икономичност, които неща са на практика еднакви, ама Алфа-та харчела 0.5л. повече, Аudi-то возело гадно и твърдо, имало най-голям спирачен път, ама това не му пречи да вземе победата.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• И аз току що погледнах написаното в това четиво за любители на немски автомобили... Ами и аз се издразних и то доста! Изведнъж се оказа, че Джулиета имала какво да подобри по отношение на управлението?! Алфата разполага с най-малко коне, бие ги на ускорение, а на еластичност просто ги размазва, но има какво да подобри по динамиката?!
        (справка: 0-100 Алфата - 9.7, Аудито - 9.8, БМВ - 9.7
        60-100 на 4-та Алфата - 7 сек. Ауди 8.3 сек. БМВ 9.9 сек.
        80-120 на 6-та Алфата 11.8 сек. Ауди 15.3 сек. БМВ 18.1 сек.... Аз ли съм в грешка или това е смазваща разлика?!)

И на базата на тези показатели, за пъргавина на Алфата дават 11 точки, на Аудито 12, а на Бмв 13 точки, като имате предвид, че в цялата статия се повтаря колко мудно било Бмв-то?!?!?! За ускорение Аудито взима 7 точки, Бмв 6 и Алфата 6?!?!?!

Оборудване за сигурност: Ауди 6 точки, Бмв 7 точки, Алфа 6 точки при положение, че знаем резултатите от теста за сигурност на Алфата?!?!?!

Данъзи/застраховка: (По данни от теста) Годишен данък: Алфата - 271лв. , Ауди 283 лв, Бмв - 277 лв;
        Застраховки ГО/каско: Алфата 180/2100 лв, Аудто 180/2470 лв, Бмв 240/2392 лв

Данъци/застраховка: Алфата - 8 точки, Ауди 9 точки, Бмв 7 точки ?!?!?!?!?!?!?!

И другото нещо, което адски ме подразни е това за пространството в купето отзад! Бмв-то е видимо най-тясно, а Аудито уж най-широко, като за наше убеждение са направили снимки как мръсната шваба е седнала отзад и в трите коли. Естествено в Аудито и в Бмв-то нашият човек е седнал удобно и максимално назад, а в Алфата е направил някаква изгърбена стойка, плъзнал си задника напред и ето виждаш ли как Алфата станала по-тясна от Аудито. Дори се вижда, че разстоянието между най-предната част на седалката и прасеца му е най-голямо при Алфата, което съответно потвърждава думите ми!... БРАВО!
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Не се ядосвай, няма смисъл.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• E те сложили Алфа с 120 коня двигател и пишат че БМВ най динамично (за динамика му дават повече с 8 точки и бие алфа. Ама то пак на по ефтина цена се взема 1,4 - 170 коня и ги отвява и аудито и бмв-то. Просто в сравннението са сложили скопеното 1,4
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Само за справка-днес има възможност да проверя това с педала при Фиат Стило двувратка-напъвах яко наляво,натисках,мъчих-нищо,само мръдна малко наляво,не заяде за плочката.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Ху гивс а фак абаут Аутобилд?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Ху гивс а фак абаут Аутобилд?
                  Доста хора,маса народ.
                  Един голям процент от продажбите на Ваг се дължът на реклама/антиреклама,лично мнение.
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Доста хора,маса народ.
                    Един голям процент от продажбите на Ваг се дължът на реклама/антиреклама,лично мнение.
                    Да де, то и на голям процент от тия хора музикалният вкус се формира от Пайнер и от МТВ, но нали тука уж се отличаваме.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                      Само за справка-днес има възможност да проверя това с педала при Фиат Стило двувратка-напъвах яко наляво,натисках,мъчих-нищо,само мръдна малко наляво,не заяде за плочката.
                      Заради една статия ще си начупите педалите . Ако имаше нещо то щеше да се е случило на някого о той щеше да се оплаче, хич не се знае каква гимнастика са правили германците, може да са откривали сезона на кърската любов .

---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                      Доста хора,маса народ.
                      Мейнстриим, какво да се прави. Както казва един приятел "Който не знае какво да си купи си купува фолксве и опел".

---------- Post added at 08:25 ---------- Previous post was at 08:24 ----------

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                      Отново, за пореден път се лекинко засягам на поредната тема на Ауто Билд БГ. Сравнителен тест между Алфа Ромео (Жулиетта), БМВ (1 серия) и Ауди (А3). Незная дали повечето са запознати с първия тест между Алфа и БМВ на същото списание, при който Жулитата безпроблемно взима 1 място пред 1 серия на БМВто (Може да погледнето по-ранния ми коментар за именно този тест) А внезапно при следващото съревнование Алфата не само, че е след БМВто, а ми е дори след Аудито, което при безумни основания са сложили даже начело.
                      Всичко е субективно. Все пак и на тях им харесва алфичката ама не си го признават.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Стига бе, вие наистина ли се засягате, че от ведомственото издание на VAG са сложили селската мечта Ауди на първо място!?! В последните 2 години години се скъсах от пътувания с разни видове Аудита, да знаете тва дето го пишат в това списание не е вярно
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Абе момчета защо се впрягате на тия смешници от Ауто Билд.Ми те милите в два поредни броя пишат два коренно противоположни коментара за Алфата.Явно тая кола много ги притеснява и като динамика и като управляемост и като каквото и да е , за дизайна да не говорим.Аз лично това списание си го купувам редовно и го използвам не да се ядосвам , а за да им се смея на тъпотиите.3/4 от "специалистите" в това списание изобщо не са в час с елементарни неща при коментарите си които на моменти не са просто смешни ами откровено глупави-като това например за динамиката от последния сравнителе тест.Алфата ги бие на тоя ластик с някъква умопомрачаваща разлика от около 6 до 10 секунди!!!!/ако са им верни собствените данни които цитират/ и те пак викат , че не била динамична.Абе корифеи на техническата мисъл.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Всъщност, пуснаха ли я тази кола за продажба на нашият пазар?
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Всъщност, пуснаха ли я тази кола за продажба на нашият пазар?
                              Наесен с песен. .

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Всъщност, пуснаха ли я тази кола за продажба на нашият пазар?
                                България е единствената талибанска държава, в която нямаше Жулиета за 100 годишнината и това е заради тия нещастници от ММ
                                Трябва да им бъркаш, не знам къде, за да продават Алфи
                                sigpic

Comment

Working...
                                X